I lager.

Jabra Talk 2 Bluetooth Mono Headset, svart

378 kr
  • Fylligt HD-ljud för tydligare samtal
  • Klarar handsfree-samtal hela dagen
  • Upp till 9 timmar samtalstid
  • Anslut två enheter samtidigt
  • Smartare med ljudmeddelanden

Jabra Talk 2 – enkla och säkra handsfree-samtal. HD Voice för utmärkt samtalskvalitet. Njut av HD Voice för en bättre samtalsupplevelse och förstklassigt ljud oavsett tid och plats. Kompatibla med Apple iOS- och Android-smarttelefoner.

Bekväm passform hela dagen tack vare mjuka och flexibla EarGels. Flera EarGels medföljer så att du kan hitta den som passar dig bäst. Få upp till 9 timmar tal-/musiktid på en enda laddning, för användning hela dagen och en aktiv livsstil, och upp till 9 dagar standbytid. Röstvägledning talar om för dig när det är dags att ladda batteriet. Jabra Talk 2 är enkla att använda med på/av-reglage, en dedikerad ljusdiod som visar dig när det är dags att ladda batteriet och en ljusdiod som bekräftar din Bluetooth-anslutning. 

Få ut mer av din Jabra Talk 2 med den lättanvända smarttelefonappen Jabra Assist. Den ger dig instruktioner steg för steg om hopparningsprocessen och om hur du får ut det mesta av din enhet. Funktionen Find My Jabra geotaggar den senaste platsen där ditt headset användes.