I lager.

Jabra Talk Bluetooth-headset

328 kr
  • Kristallklart ljud
  • Anslut till två enheter samtidigt
  • Lättanvänd

Inget trams – bara tal! Få bästa ljudkvalitet och användarvänlighet med detta Bluetooth-headset. Enkelt att hålla kontakten och tydligt höra hela samtalet, Jabra TALK Bluetooth®-headset är lätt att använda. Alla samtal sker med HD* ljudkvalitet – för optimal tydlighet och klarhet, utan störningar och avbrott. Du kan fokusera på samtalet och prata medan du sköter annat.

Jabra Talk kan prata med dig. Med Voice Announcements™ får du röstmeddelande om batteri-/anslutningsstatus via headsetet. Headsetet justerar automatiskt volymen för att passa miljön. Med Jabra Talk kan du streama favoritmedia, som t.ex. musik, GPS-anvisningar och poddar (A2DP) direkt till headsetet – helt trådlöst.

Jabra Talk har Multiuse™ så att du kan ansluta till två aktiva Bluetooth-enheter samtidigt. Den skjutbara strömbrytaren ger extra bekvämlighet och ger bättre kontroll och användning av headsetet. Jabra Talk är det perfekta headsetet för dig som inte är van vid Bluetooth, med funktioner som lockar vana användare. Använd Jabra Talk för trådlösa, problemfria handsfree-samtal.